Termeni & Conditii

Termeni si Conditii

1. General

Folosirea site-ului modabella.ro (vizitarea sau cumpararea produselor) implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos.
Termenii si Conditiile pot fi actualizate si modificate in functie de politicile interne ale societatii sau reglementarile in domeniu, fara nici o notificare prealabila, deci te sfatuim sa verifici periodic aceaste pagini si sa iei la cunostinta toate aceste modificari.

Designul acestui site și tot textul, grafica, software, fotografii, informații, desene, logo-uri, conținut, și alte materiale prezentate pe site sau care pot fi descărcate de pe acest site sunt proprietatea SC MODABEL SRL, si beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul SC MODABEL SRL  se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Pozele produselor din cadrul shop-ului online pot fi folosite doar cu acordul scris SC MODABEL SRL  .
Va rugam sa raportati eventualele incalcari ale drepturilor de autor la adresa office@modabella.ro.Toate drepturile sunt rezervate.

Numele si marca Moda Bella, logo-ul Moda Bella Shoes, si toate celelalte marci aferente, inregistrate sau nu, sunt marci comerciale sau marci de servicii ale SC Modabel SRL din Romania. 

2. Comanda

Efectuarea unei comenzi pe modabella.ro, este echivalenta cu o oferta de cumparare a produselor selectate de tine, in termenii si conditiile mentionate pe site, si ne da dreptul de a utiliza informatiile tale personale.
Poti sa efectuezi comanda pe modabella.ro indiferent daca ai sau nu cont personal pe site, insa in ambele cazuri sunt necesare datele tale personale.
Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza comanda ta. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ne asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau un numar crescut de solicitari pentru unul dintre produse sau materiale.

Date personale. Cont personal

Creeaza-ti propriul cont pentru a beneficia de avantajele Moda Bella Shoes. Noi colectam și stocam informațiile pe care le introduceți în acest site sau pe care le oferiti în mod voluntar Departamentului de Relații cu Clienții. De exemplu, atunci când deschideți un cont sau plasati o comandă, vom colecta și stoca unele sau toate dintre următoarele informații de identificare personală pe care ni  le furnizați: numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon. Aceste informații sunt utilizate pentru a va oferi produsele și serviciile pe care le-ați comandat sau solicitat, pentru a confirma transportul si a trimite comanzile, și pentru a oferi asistenta clientilor. Aceste informații pot fi de asemenea folosite pentru serviciile noastre de marketing și în scopuri de afaceri interne, precum și pentru a vă contacta în legătură cu vânzările, oferte speciale și caracteristici noi ale site-ului, cu exceptia cazului in care ati optat sa nu primiti ofertele promotionale ale site-ului modabella.ro.

Informații non-personale identificabile: Noi colectăm și stocăm anumite informații non-personale de identificare automat ori de câte ori interacționați cu acest site. De exemplu, vom colecta adresa IP, informații despre browser și numele de domeniu al site-ului de referinta de fiecare dată când vizitați acest site. De asemenea, vom colecta informații privind traficul si utilizarea site-ului. Aceste informații sunt utilizate pentru analiza și îmbunătățirea acestui site și de a oferi clientilor nostri o experienta de shopping implinita.

SC MODABEL SRL este inregistrata in Registrul General apartinind de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu nr 0018380/2015.      

Cui furnizam INFORMATIILE? Noi nu furnizam informatiile personale nimanui, orice informații personale identificabile pe care ni le furnizați prin intermediul acestui site sau prin intermediul Departamentului de Relații cu Clienții, cu excepția acordului dumneavoastra sau după cum este descris în această politică de confidențialitate.

3. LIVRARE

Avand in vedere ca anumite produse sunt facute pe comanda, timpul standard de livrare a unei comenzi este de maxim 20 zile lucratoare de la data confirmarii acesteia pe email, in functie de programarea in productie. Oricum, vei fi contactat telefonic de unul dintre reprezentantii nostrii pentru confirmarea disponibilitatii cu o zi inainte de livrare. Preturile pentru transport pot suferi modificari independente de noi. Taxa de livrare prin curier va fi achitata de catre cumparator. Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Coletul ajunge la destinatie in 24-48 de ore de la expediere.

Atentie: Te rugam sa achiti exact valoarea comenzii care ti-a fost confirmata pe email/telefon. Nu ne facem responsabili pentru solicitarile suplimentare efectuate de catre reprezentantii firmei de curierat.

Cost de livrare: 

 • 30 lei in toata tara pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat

    Livrarile se fac de luni pana sambata inclusiv. Livrare in afara Romaniei- informatii la  office@modabella.ro

NOTA! Livrarea coletelor se face doar prin curierat rapid, nu prin Posta Romana

*Articolele cu pret redus nu sunt eligibile pentru returnare sau schimb. De asemenea, nu se vor returna articolele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun "Ord. 130/2000. Cap. II, Art. 10: - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

 c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid."

 

4. CONDITII DE INLOCUIRE A ARTICOLELOR LIVRATE

 1.  Produsele facute pe comanda, cu exceptia celor din stoc, produsele cu discount nu se pot returna si nu inapoiem contravaloarea produsului/produselor daca:
 • Incaltamintea are defecte de fabricatie.
 • In termenul de garantie de 30 de zile perechea de incaltaminte s-a defectat. Nu se iau in cosiderare situatiile cand incaltamintea se strica din factori independenti de noi (vreme, purtarea necorespunzatoare etc)
 • S-a gresit culoarea sau tipul pielii. 
 • Nu se accepta retur daca este vorba de accesoriile aplicate pe incaltaminte (daca au alta culoare, daca sunt pozitionate altfel decat va asteptati etc).

     2.   Nu se returneaza bani, doar se inlocuiesc perechi dupa urmatoarele cazuri:

 •  incaltamintea scapa din picior (decalaj de numar)
 • incaltamintea strange sau cizmele nu intra pe pulpa (in acest caz noi putem LARGI pantofii sau cizmele la pulpa cu cativa cm)
 • In cazul in care incaltamintea iti este prea mare sau nu iti incape deloc in picior, inseamna ca ai gresit masuratorile. Daca pe talpa scrie alt numar decat porti, cel mai probabil este vorba despre un decalaj al calapoadelor.

*Acceptam inlocuirea unei perechi doar in cazul in care clientul a gresit masuratorile si acesta sustine o parte din pierdere. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, in termen de 3 zile de la receptia produsului. Nu se inlocuiesc produsele dintr-un model cu produse din alt model.

Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marimeconform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) / OUG 34/2014 art. 16 lit. c).

 • Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor din categoria Editie Limitata. 
 • Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate cu pret redus / produselor primite cadou. 
 • Retururile pentru marime nepotrivita se aplica numai clientilor care au cont personal pe modabella.ro.

Atentie: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

Costurile pentru perechile refacute variaza dupa tipul incaltamintei (sandale, balerini, pantofi, ghete, cizme) cu toc sau fara toc: 50 lei - 140 lei.

Toate produsele noastre sunt verificate inainte de livrare. Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie trebuie sa ne anunti imediat si implicit se returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor cu produse identice, fie pentru restituirea contravalorii produselor. Orice reclamatie privind existenta unor defecte de fabricatie, dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata. Cu toate acestea, vom face tot posibilul sa gasim o solutie pentru reclamatia ta. Produsele Moda Bella Shoes beneficiaza de o garantie de 30 de zile de la data achizitionarii.
Defectele de fabricatie se refera la produsele primite cu defecte (toc rupt / dezlipit, talpa rupta / dezlipita, piele rupta / taiata / crapata / patata, produs dezlipit / descusut), insa nu se refera la produsele deteriorate ca urmare a purtarii / uzurii / distrugerii.
Retururile pentru defecte de fabricatie se aplica numai clientilor care au cont personal pe modabella.ro
Atentie: Nu se accepta retururile repetate pentru defecte de fabricatie. Incaltamintea pentru care se modifica in mod deosebit tiparul, sau incaltamintea numarul 33,34, 39, 40 NU SE POATE returna sau schimba.

5. Conditii de returnare

Produsele de incaltaminte trebuie probate pe o suprafata neteda care sa nu lase urme.
Produsele pot fi returnate in maxim 3 zile de la primirea acestora. Orice reclamatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur completat corect si complet – sectiunea Formular Retur din contul personal pe site.

 • produsul nu trebuie sa fie purtat, modificat, sau spalat.
 • produsul trebuie sa aiba toate etichetele atasate.
 • Incaltamintea trebuie sa includa cutia de pantofi initiala in starea sa originala.
 • Articolele vandute nu pot fi returnate sau schimbate cu produse care nu au fost achizitionate prin intermediul acestui site. Nu putem accepta retururi sau schimburi cu privire la produsele care nu au fost achizitionate prin intermediul acestei pagini.

Toate taxele de returnare enumerate mai jos, dar fara a ne limita la acestea, sunt suportate integral de tine, cu exceptia returnarilor din cauza defectelor majore de fabricatie.

 • taxa de expediere a coletului catre noi
 • daca se doreste inlocuirea produselor – taxa de expediere a noului colet catre tine
 • daca se doreste returnarea contravalorii produselor – taxa de expediere a banilor (plata cash) sau comisioanele bancare (plata online)
 •  Nu se accepta colete cu ramburs sau plata transportului la destinatar

Modabella.ro accepta restituirea contravalorii produselor numai in cazul in care produsele prezinta defecte majore de fabricatie, caz in care, din valoarea comenzii, se retin urmatoarele taxe:

 •  taxa de expediere a coletului
 •  taxa de ramburs in cazul platilor cash
 •  comisioane bancare in cazul platilor prin card sau banca

Contravaloarea produselor, cu exceptia taxelor care se retin, se va restitui: plata cash - cash, in maxim 5 zile lucratoare.

 Atentie: Retururile trebuie expediate la adresa indicata in Formularul de Retur, nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.

6. Procedura de returnare

 • completeaza sectiunea Formular Retur din contul tau personal pe modabella.ro
 •  dupa analizarea solicitarii tale, iti vom confirma detaliile solutionarii returului

Retur refuzat - produsele tale nu pot fi returnate

Retur acceptat:

 • pregateste produsele pt livrare si insereaza in cutie: formularul de retur completat corect si complet; etichete originale, etc
 • contacteaza firma de curierat rapid
 •  verifica sa fie indeplinite toate conditiile de returnare
 • pastreaza confirmarea de trimitere (AWB)

Atentie: Nu se iau in considerare cererile de retur neinsotite de formularul de retur sau cu formularul de retur incorect / incomplet.
Atentie: Nu se iau in considerare cererile de retur efectuate telefonic sau pe sisteme messenger.

7. Produse prezentate si preturi

 • Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Moda Bella nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia fara taxele de curier. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail. 

Modabella.ro ofera spre vinzare produse facute la comanda, dupa detaliile stabilite de client, si produse aflate in stoc.

 • Configurarea produselor pe Modabella.ro se face de client prin completarea campurilor de detalii, dupa cum urmeaza:
 1.    Marime. Alege marimea potrivita dupa studierea cu atentie a imaginilor si informatiilor descriptive. Marimile pot varia usor de la un model la altul. Dimensiunile prezentate sunt aproximative. Marimile afisate corespund aproximativ sistemului de marimi European.
 2. Toc si platforma. Alege platforma si tocul dupa studierea cu atentie a imaginilor si informatiilor descriptive. Dimensiunile prezentate sunt pentru marimea medie (37) si sunt aproximative. Atentie! Inaltimea tocului creste odata cu marimea piciorului. Inaltimea cizmei creste odata cu marimea piciorului (masura inaltimei cizmei este luata de la baza calcaiului).
 3. Culoare. Alege culoarea / textura pielii dupa studierea cu atentie a imaginilor, mostrelor si informatiilor descriptive. Culorea / textura pielii poate avea o influenta asupra ‘imaginii’ modelului ales.  Mostrele sunt disponibile in limita stocului existent. Micile imperfectiuni sau usoarele variatii de culoare sunt calitati ale unui produs confectionat din piele naturala. Mostrele disponibile le primiti pe e-mail daca solicitati schimbarea culorii modelului ales. 

Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite de realitate. Culorile produselor pot fi diferite in realitate in functie de calibrarea si rezolutia monitorului tau sau a aparatului de fotografiat. Imaginile, culorile imaginilor  pot fi diferite fata de original.

 • Ajustari speciale

Unele produse pot fi ajustate astfel incat sa indeplineasca cat mai bine caracteristicile tale personale – ajustare model, ajustare latime, ajustare marime, altele. Te rugam sa ai in vedere ca aceste produse sunt facute pe masurile tale si deci nu pot fi returnate.Te rugam sa ai in vedere ca toate produsele sunt facute pe comanda, dupa detaliile configurate de tine – culoare, platforma, toc, altele – si deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. Modabella.ro garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.

Pagina de produs contine toate imaginile si informatiile necesare. Totusi, daca ai nevoie de informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi la office@modabella.ro

8. Date societate

SC SIMOREX PROD SRL
Sediul social: Jud. Dolj, Str. Nicolae Titulescu, bl.H3, ap.22
Societate inregistrata la Registrul Comertului sub nr J16/4008/1994
CUI RO6780479

9. RELATII CLIENTI

Pentru orice sugestie, recomandare, observatie te rugam sa ne scrii la office@modabella.ro sau sa ne contactezi la numarul de telefon +40760105737 sau 0744193784 de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 20:00.