Conditii de returnare

 

Adresa pentru returnarea produselor este:

Magazin Moda Bella, str. A.I.Cuza, bl. 156ap (Femina), parter, Craiova, Dolj. 

Vă rugăm să folosiţi doar adresa de mai sus şi nu adresa sediului social. Pentru orice alte detalii sau informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi. 

Produsele facute pe comanda, cu exceptia celor din stoc, produsele cu discount nu se pot returna si nu inapoiem contravaloarea produsului/produselor daca:

 • Incaltamintea are defecte de fabricatie.
 • In termenul de garantie de 30 de zile perechea de incaltaminte s-a defectat. Nu se iau in cosiderare situatiile cand incaltamintea se strica din factori independenti de noi (vreme, purtarea necorespunzatoare etc)
 • S-a gresit culoarea sau tipul pielii. 
 • Nu se accepta retur daca este vorba de accesoriile aplicate pe incaltaminte (daca au alta culoare, daca sunt pozitionate altfel decat va asteptati etc).

      Nu se returneaza bani, doar se inlocuiesc perechi dupa urmatoarele cazuri:

 • incaltamintea scapa din picior (decalaj de numar)
 • incaltamintea strange sau cizmele nu intra pe pulpa (in acest caz noi putem LARGI pantofii sau cizmele la pulpa cu cativa cm)
 • In cazul in care incaltamintea iti este prea mare sau nu iti incape deloc in picior, inseamna ca ai gresit masuratorile. Daca pe talpa scrie alt numar decat porti, cel mai probabil este vorba despre un decalaj al calapoadelor.

*Acceptam inlocuirea unei perechi doar in cazul in care clientul a gresit masuratorile si acesta sustine o parte din pierdere. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, in termen de 3 zile de la receptia produsului. Nu se inlocuiesc produsele dintr-un model cu produse din alt model.

Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marimeconform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) / OUG 34/2014 art. 16 lit. c).

 1. Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor din categoria Editie Limitata. 
 2. Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate cu pret redus / produselor primite cadou. 
 3. Retururile pentru marime nepotrivita se aplica numai clientilor care au cont personal pe modabella.ro.

Atentie: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

Costurile pentru perechile refacute variaza dupa tipul incaltamintei (sandale, balerini, pantofi, ghete, cizme) cu toc sau fara toc: 50 lei - 140 lei.

Toate produsele noastre sunt verificate inainte de livrare. Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie trebuie sa ne anunti imediat si implicit se returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor cu produse identice, fie pentru restituirea contravalorii produselor. Orice reclamatie privind existenta unor defecte de fabricatie, dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata. Cu toate acestea, vom face tot posibilul sa gasim o solutie pentru reclamatia ta. Produsele Moda Bella Shoes beneficiaza de o garantie de 30 de zile de la data achizitionarii.
Defectele de fabricatie se refera la produsele primite cu defecte (toc rupt / dezlipit, talpa rupta / dezlipita, piele rupta / taiata / crapata / patata, produs dezlipit / descusut), insa nu se refera la produsele deteriorate ca urmare a purtarii / uzurii / distrugerii.
Retururile pentru defecte de fabricatie se aplica numai clientilor care au cont personal pe modabella.ro
Atentie: Nu se accepta retururile repetate pentru defecte de fabricatie. Incaltamintea pentru care se modifica in mod deosebit tiparul, sau incaltamintea numarul 33,34, 39, 40 NU SE POATE returna sau schimba.

CONDITII DE RETURNARE

 1. Produsele de incaltaminte trebuie probate pe o suprafata neteda care sa nu lase urme.
 2. Produsele pot fi returnate in maxim 3 zile de la primirea acestora. Orice reclamatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
 3. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur completat corect si complet – sectiunea Formular Retur din contul personal pe site.
 4. produsul nu trebuie sa fie purtat, modificat, sau spalat.
 5. produsul trebuie sa aiba toate etichetele atasate.
 6. Incaltamintea trebuie sa includa cutia de pantofi initiala in starea sa originala.
 7. Articolele vandute nu pot fi returnate sau schimbate cu produse care nu au fost achizitionate prin intermediul acestui site. Nu putem accepta retururi sau schimburi cu privire la produsele care nu au fost achizitionate prin intermediul acestei pagini.
 8. Costurile de transport vor fi suportate integral de catre cumparator la livrarea coletului catre noi
 9. Nu se accepta colete cu ramburs sau plata transportului la destinatar
 10. Rambursul banilor se va face in contul comunicat de catre dumneavoastra in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

 Atentie: Retururile trebuie expediate la adresa indicata in Formularul de Retur, nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.
 

PROCEDURA DE RETURNARE

 1. completeaza sectiunea Formular Retur din contul tau personal pe modabella.ro
 2. dupa analizarea solicitarii tale, iti vom confirma detaliile solutionarii returului

Retur refuzat - produsele tale nu pot fi returnate

Retur acceptat:

 1. pregateste produsele pt livrare si insereaza in cutie: formularul de retur completat corect si complet; etichete originale, etc
 2. contacteaza firma de curierat rapid
 3. verifica sa fie indeplinite toate conditiile de returnare
 4. pastreaza confirmarea de trimitere (AWB)

Atentie: Nu se iau in considerare cererile de retur neinsotite de formularul de retur sau cu formularul de retur incorect / incomplet. Nu se iau in considerare cererile de retur efectuate telefonic sau pe sisteme messenger.

COSTURI DE RETURNARE
Toate taxele de returnare enumerate mai jos, dar fara a ne limita la acestea, sunt suportate integral de tine, cu exceptia returnarilor din cauza defectelor majore de fabricatie.

 • taxa de expediere a coletului catre noi
 • daca se doreste inlocuirea produselor – taxa de expediere a noului colet catre tine
 • daca se doreste returnarea contravalorii produselor – taxa de expediere a banilor (plata cash) sau comisioanele bancare (plata online)
 • Nu se accepta colete cu ramburs sau plata transportului la destinatar

Restituirea contravalorii produselor
Modabella.ro accepta restituirea contravalorii produselor numai in cazul in care produsele prezinta defecte majore de fabricatie, caz in care, din valoarea comenzii, se retin urmatoarele taxe:

 • taxa de expediere a coletului
 • taxa de ramburs in cazul platilor cash
 • comisioane bancare in cazul platilor prin card sau banca

Contravaloarea produselor, cu exceptia taxelor care se retin, se va restitui: plata cash - cash, in maxim 5 zile lucratoare.