LIVRARE

Avand in vedere ca anumite produse sunt facute pe comanda, timpul standard de livrare a unei comenzi este de maxim 15 zile lucratoare de la data confirmarii acesteia pe email, in functie de programarea in productie. Oricum, vei fi contactat telefonic de unul dintre reprezentantii nostrii pentru confirmarea disponibilitatii cu o zi inainte de livrare.

Livrarea comenzilor se face doar prin curierat rapid-Fan Courier, Cargus/Urgent Courier:

  • 30 ron in toata tara pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat

Preturile pentru transport pot suferi modificari independente de noi.

  • Taxa de livrare prin curier va fi achitata de catre cumparator.
  • Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

Coletul ajunge la destinatie in 24-48 de ore de la expediere. Livrarile se fac de luni pana sambata inclusivLivrare in afara Romaniei- informatii la  office@modabella.ro

NOTA! Livrarea coletelor se face doar prin curierat rapid, nu prin Posta Romana

* Pentru incaltamintea facuta la comanda se percepe un avans de 30% din valoarea produsului.

Atentie: Te rugam sa achiti exact valoarea comenzii care ti-a fost confirmata pe email. Nu ne facem responsabili pentru solicitarile suplimentare efectuate de catre reprezentantii firmei de curierat.

*Articolele cu pret redus nu sunt eligibile pentru returnare sau schimb. De asemenea, nu se vor returna articolele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun "Ord. 130/2000. Cap. II, Art. 10: - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

 c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid."